2012-01-27 08:41:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - ma romantikus napra számíthat

Napi horoszkóp január 27.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A tegnapi zaklatottság után ma végre nyugalmasabb napra számíthat. Sok mindent befejezhet és elvégezhet, amire az elmúlt időszakban nem jutott ideje. A kiteljesedés örömmel tölti el. És nemcsak ön van így ezzel, hanem főnöke is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértődik, ha jogos kritika éri, vagy épp csak a szomszédjára, vagy kutyájára, macskájára tesznek megjegyzéseket. Ne vegyen mindent a lelkére. A kritika még nem jelent rossz szándékot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Át kellene gondolnia az érzelmi kapcsolatait. Az utóbbi időben kissé zavarossá vált minden ön körül. El kellene döntenie, hogy mi, vagyis inkább ki az igazán fontos önnek, és eszerint cselekednie. Az időhúzás többé nem jön be.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kellemesebb napra számíthat ma, mint amit remélne. A legjobb, ha minél több időt szentel a kedvesének: ha teheti hívja meg egy közös ebédre, vagy az esti órákra tervezzen programot. A kikapcsolódás régi emlékeket idéz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma romantikus napra számíthat. Nem kizárt, hogy megismerkedhet valakivel, vagy régi párja csábítja szokatlan nosztalgiázásra. A mérlegen lévő kapcsolatokról most kiderülhet, mennyire fontosak valójában. Hallgasson a szívére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Végig kellene gondolnia a feladatait, mert valahogy kezdenek már összecsapni a feje felett a hullámok. Ön a logika és a ráció embere, de néha nem elég csak így gondolkodni. Hallgasson az intuíciójára, vagy egy idősebb nő tanácsára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jó hatással van önre az idei tél: eddig nemigen kellett a naphiánytól szenvednie. Most azonban mintha másként lenne. Szüksége lehet egy kis energia és jókedv pótlékra: irány a szolárium, és a jókedvű barátnők.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy régóta elhúzódó problémájára találhat most végre jónak tűnő megoldást. Úgy látszik, az égiek is segítenek önnek, mert szinte magától látszik megoldódni a gondja. Igaz, ehhez van valami, amiről le kell mondania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Érzelmi ügyekben zavaros napra számíthat. Valami már régóta gyötörheti, és ezt egyszerűen képtelen lehet tovább hordozni magában. Ki kell mondania, meg kell tennie a szükséges lépést, mert különben a saját lelke bánja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szép napra számíthat: minden sikerül, amit eltervezett, és még egy kellemes barát is felvidíthatja a kedvét. Semmi olyat ne tegyen, ami gátja a szabadság megélésének. Ne tervezzen, hanem hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Előfordulhat önnel, hogy túlságosan önzővé válik, és nem látja meg a környezetében élők igényeit, jogos elvárásait. Habár a természetéből fakadóan kedves és barátságos, a közvetlen hozzátartozói mégsem mindig érzik ezt. Változtasson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jókedvű ébredését, szép nap követi. A boldogság úgy látszik ma álló nap elkíséri, és mi több, másokat is boldoggá tehet. Talán ez is az élet igazi értelme: szebbé, naposabbá, vidámabbá tenni a létet. Csak így tovább!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: